Білорусам обмежили доступ до українських медіа

НОВИНИ 29.06.2023 Коментарі 0

У бульбафюрера побачили «дискредитацію» самопроголошеного лукашенка в українських медіа, і під цим соусом обмежили доступ до низки інформаційних сайтів.

Як повідомляє ТГ-канал білоруської генпрокуратури, відповідну постанову підписав прокурор Вітебської області. Згідно з нею, заблоковано доступ до сайтів hromadske.ua, glavred.info, spektr.press, news.online.ua і tribun.com.ua

«На зазначених порталах розміщувалася інформація екстремістського характеру, що спонукає громадян до протидії державній владі Республіки Білорусь у зв'язку із ситуацією щодо ПВК «Вагнер». При цьому на зазначених сайтах також повідомлялися недостовірні відомості, які дискредитують президента РБ», - повідомила генпрокуратура.

Як припускають на «Громадському», білоруській генпрокуратурі могли не сподобатися новини, пов'язані зі спробою заколоту євгенія прігожина на московії та участю бульбафюрера в переговорах із ним. А також, ймовірно, публікація звернення білоруського полку, що воює за Україну. Інші заблоковані сайти цієї інформації поки не коментували.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: