Bild публікує «Шлях до конфлікту» між рф і НАТО. У москві насміхаються

АНАЛІТИКА 15.01.2024 Коментарі 0

РашаЗМІ переповнені заголовками на кшталт «Німеччина готується до війни з росією». Цю медіахвилю спровокувала стаття у «жовтому» виданні Bild. Щоправда, там у притаманній для бульварної преси манері заголовок ще більш сенсаційний: «Бундесвер готується до атаки на путіна». Хоча насправді йдеться не про напад, а про захист від московитів.

Німецьке видання посилається на «секретний документ» Бундесверу, який містить сценарій можливої ескалації, яка може розпочатися вже у лютому цього року. А також які кроки у відповідь мав би робити Північно-атлантичний альянс, при чому сценарій розписаний практично помісячно. У підсумку влітку 2025 року може розпочатися повномасштабна війна.

Отже, у лютому росія запускає чергову хвилю мобілізації та призиває в армію додатково 200 тисяч осіб. Потім кремль починає весняний наступ в Україні, який до червня відкидає українську армію назад.

А вже у липні відбувається спочатку прихована, а потім все більш явна атака росії на Захід. Це будуть і масовані кібератаки, інші форми гібридної війни, насамперед їх відчують країни Балтії.

Згодом починаються зіткнення, під приводом яких рашисти розпочнуть  масштабні навчання на своїй території та в Білорусі – уздовж кордонів з країнами НАТО. Десь уже таке було, чи не так?

Загострення ситуації, згідно з бундесверівським сценарієм, може статися в жовтні, якщо рф буде показово перекидати війська і ракети середньої дальності у Калінінград. Тож вже у грудні 2024 року в районі «Сувалкського коридору» відбувається штучно викликаний «прикордонний конфлікт» і «заворушення з численними жертвами».

Саме у той момент, коли США можуть залишитися без лідера протягом кількох тижнів після виборів, рф за підтримки Білорусі повторює на території НАТО вторгнення 2014 року в Україну.

У січні 2025 року відбувається спеціальне засідання Ради НАТО, на якому Польща та країни Балтії повідомляють про зростання загрози з боку росії. Тим часом рашисти максимально використовують пропаганду, щоб назвати чорне білим, і під приводом загрози з боку НАТО перекидають додаткові війська до Балтії та Білорусі, особливо в березні 2025 року. 

Приблизно у травні 2025 року НАТО ухвалює рішення про заходи стримування, у «день Х» НАТО перекидає на східний фланг 300 000 військових, зокрема 30 000 солдатів Бундесверу.

Сценарій закінчується через 30 днів після «дня Х». Чи зможе НАТО стримати московію, сценарій відповіді не містить.

Насправді німецьке бульварне видання Bild регулярно публікує подібні «секретні плани», які вони нібито з великими труднощами здобули для своїх читачів. Зокрема, у листопаді 2023 року там оприлюднили черговий «секрет» щодо нібито плану Німеччини та США припинити війну в Україні: мовляв, допомогу Захід обмежує Києву спеціально, аби підштовхнути Володимира Зеленського до перемовин з москвою. Тоді Берлін та Вашингтон спростували, що штовхають Київ до таких перемовин.

А ось наприкінці 2021 року той же Bild публікував «секретну карту»… рашистського вторгнення в Україну. Чим усе завершилося – всім відомо.

Сьогодні ж показовою є реакція офіційної москви. Так прес-алкаше рашистського МЗС машка захарова спробувала звести усе до жарту – як завше, недолугого.

«Почитала німецький «секретний план», злитий в інфосмітник «Більд». Потужний минулорічний гороскоп для риби в раку. Не виключаю, що аналітичну частину Бундесверу надав німецький МЗС під керівництвом Бербок», - написала машка-алкашка у своєму ТГ-каналі. Раніше вона вже неодноразово намагалась дошкулити міністерці закордонних справ Німеччини. І ось знову вирішила не втрачати нагоди.

Ще більш лаконічними виявились вуса пєскова. «Останнім часом і це видання не гребує публікацією різноманітних “качок”», - сказав «писок ліліпутіна», відповідаючи на питання журналістів.

Насправді ось ця лаконічність є найбільш підозрілою: так зазвичай поводяться розвідники, аби не бовкнути зайвого. Але, як свідчать події дворічної давнини, рашисти не спростовують і не особливо переймаються оприлюдненням їхніх планів. Бо схоже, що ніхто і нічим не зможе завадити москві втілювати навіть подібні «плани барбаросса» (у випадку їх реального існування).

Тим часом речник Бундесвера не став коментувати секретний документ, оприлюднений в медіа. Лише зазначив, що «розгляд різних сценаріїв, навіть якщо вони вкрай малоймовірні, є частиною повсякденної військової справи, особливо на тренуваннях». А тренування натівцям, схоже, варто серйозно посилити…

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: