Безугла сама вийде з партії «Слуга народу» та фракції у Раді

НОВИНИ 11.01.2024 Коментарі 0

Нардепка Мар’яна Безугла повідомила 11 січня у соцмережах, що написала заяву про вихід з фракції та партії «Слуга народу». Цьому передувала кількаденна епопея зі зміщення Безуглої з посади заступника голови Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, а також блокування роботи парламенту напередодні.

«Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину», - пафосно пояснила на своїй сторінці у FB Безугла.

Вона також додала, що квота заступника глави оборонного комітету їй не потрібна – за цілої низки умов, які їй нібито при цьому нав’язують (мовчати при бездіяльності комітету, закривати очі на «проблеми радянщини та вбивств громадян генералітетом» тощо).

Безугла підкреслила, що «підтримує Президента» і залишається мажоритарником від Оболонського району «з усіма зобов’язаннями відкритості та роботи з громадянами».

Зазначимо, що напередодні, 10 січня кілька народних депутатів намагались внести до порядку денного постанову про звіднення Безуглої з посади першого заступника голови оборонного комітету. При цьому проти виступив керівник фракції «Слуг» Давид Арахамія. Кілька нардепів заблокували трибуну ВРУ, тож черед деякий час спікерові Стефанчуку довелося закрити засідання.

Цього ж дня на своїй сторінці у FB депутатка «багатозначно» написала: «За правду і на вогнищах спалювали», не пояснивши, що вона мала на увазі.

Мар’яна Безугла відома своїми гучними заявами про українських військових та ведення бойових дій. Більшістю з них потім користувались у своїх цілях рашапропагандисти.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: