Азов готує теракт проти США у Львові: черговий дикий фейк від Кремля

НОВИНИ 19.03.2022 Коментарі 0

Ілюстративне фото: телеграм

 

 


Російська машина пропаганди вражає з кожним днем все більше і більше. Водночас враховуючи той факт, що багато зі своїх хворобливих фантазій кремль намагається втілити у життя, українцям слід доволі уважно відноситись до, видавалось би, навіть ідіотських меседжів.

У вечірньому ефірі, російського пропагандистського каналу РИА НОВОСТИ,  "говорящая голова" у військовій формі, роль якої незмінно виконує, Ігарь Канашенков, озвучив чергову порцію "мегаперемог" російської армії.

У цьому потоці абсурду було озвучено одну "новину", яка попри абсурдність, все ж таки вартує на увагу. Як то кажуть, краще "дмухати на холодне".

Йдеться про те, що нібито російським терористам здався у полон офіцер СБУ та нібито він люб'язно проінформував російських військових про "хитрі та підступні плани Азова".

Зокрема, йдеться про те, що нібито представники підрозділу Азов планують у Львові вчинити терористичний акт проти представників посольства США та інших іноземних дипломатичних установ.

Намагаючись бодай якось пояснити абсурдність цього твердження, російські військові повідомлять, що нібито за наявними у них даними, українська влада планує цю атаку видати за дії російських військових.

Очевидно, що російські пропагандисти вважають весь світ настільки ж тупим, як і більшість російського населення. Адже, про те як українці будуть пояснювати появу у Львові групи російських військових іноземним дипломатам, російські "військові фантасти" звичайно ж не пояснювали.

Але від російських пропагандистів для російського зазомбованого глядача звичайно потрібно не думати, а сліпо вірити.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: