Армія Путіна деморалізована – у полоні 2 тисячі солдатів

НОВИНИ 08.03.2022 Коментарі 0

До двох тисяч полонених інтервентів перебуває у полоні на території України. Таку цифру озвучив радник керівника міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко в інтерв’ю НВ.

Збільшення кількості полонених свідчить про локальні успіхи Збройних сил України та деморалізований стан інтервентів. У полон дедалі частіше здаються цілі підрозділи. Наймасовіші такі явища спостерігаються у Сумській, Чернігівській і Миколаївській областях. А загальна кількість поранених військових терористів становить приблизно 30 тисяч росіян.

Радник керівника МВС України запевняє про належне ставлення до полонених. У майбутньому вони стануть обмінним фондом для повернення з полону українських воїнів.

Тим часом сам глава МВС України Денис Монастирський заявив, що всіх полонених звозять в одне місце, де їх утримуватимуть. За його словами, Збройні сили «дуже багато полонених» захоплюють.

Росіяни «самі кидають техніку, йдуть і здаються нашим силам Територіальної оборони, нашим Збройним силам, просто людям у селі, які нам повідомляють, що оператори російської техніки залишають її та кажуть, що хочуть іти. Багато полонених захоплює Національна гвардія, Національна поліція», - цитує Монастирського Cenzor.net.

Нагадаємо, Рада національної безпеки та оборони створила сайт «Окупант», який подає список ідентифікованих солдатів російської армії, що перебувають у полоні в Україні.

На ілюстративному фото командир танкового батальйону 35-ої мотострілкової бригади м. Олейськ Центрального військового округу армії РФ майор Щеткін Леонід Петрович.

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: