6 зі 6-ти

ОКРЕМА ДУМКА 16.05.2023 Коментарі 0

Цієї ночі, у напрямку на Київ, російські окупанти випустили 6 «гіперзвукових» ракет Х-47М2 «Кинджал». В результаті, 6 цілей зі 6-ти знищено.

Коли було знищено перший «Кинджал», російська пропаганда відразу стала цю інформацію спростовувати. Мовляв – фейк!

А як же інакше, адже «Кинджал» - це ракета, яка «не має аналогів у світі», яку неможливо перехопити. А тут, із першого застосування ЗРК Patriot – і знищення. Потім, коли показали залишки ракети, росіяни намагалися парирувати тим, що це не їхній «Кинджал», а бомба БЕТАБ-500ШП.

Ось тільки своїм фейком про збиття БЕТАБ-500ШП вони лише підтвердили факт примітивного виконання «Кинджала», який за основу бойової частини використовує стару радянську бомбову концепцію, а вже поверх неї все закривають обтічником.

Після того, як у російських окупантів настала фаза прийняття, вони заявили, що це просто випадковість, мовляв, «новачкам щастить!» Уперше використали, вперше поцілили!

Що ж...

6 зі 6-ти

Сьогодні вночі російські окупанти у Києві мали певні, дуже важливі цілі.

Ракети Х-47М2 «Кинджал» для російських окупаційних військ настільки цінні, що їх просто так не використовують. Тобто об'єкти, які вони повинні були вразити в Києві, для командування окупантів були гранично важливими як ціль, обов'язкова до знищення.

До того ж, «Кинджалам» здійснювали  супровід. Ракети «Калібр», дрони-камікадзе, С-300... Противник намагався розосередити увагу нашої ППО, відволікти його на хибні цілі, тим самим «розчищаючи» шлях «Кинджалам». Це, у свою чергу, свідчить і про те, що самі ж росіяни вже не впевнені в невразливості Х-47М2. Ну і знову переконалися у цьому.

На завершення не можу не приділити уваги проблемі фото та відеозйомки ракетних ударів та роботи ППО. Ця проблема продовжує залишатися актуальною і зливання такої інформації російським майданчикам потрібно не просто виявляти, а й суворо за це карати.

Олександр Коваленко, військовий експерт, ТГ-канал

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: