московитська хвойда погрожує підривом дамб на дніпровських водосховищах

НОВИНИ 12.07.2024 Коментарі 0

"Київський режим" замислює цинічну провокацію проти свого населення, пов'язану із руйнуванням дамб дніпровських водосховищ, щоби звинуватити росію.

Таке повідомлення із посиланням на офіційну представницю міністерства закордонних справ рф машку захарову поширили російські засоби масової пропаганди.

До слів так званої речниці рашаМЗС потрібно поставитися серйозно і сприймати як сигнал, що у кремлі готують удар по технічних спорудах на водосховищах Дніпра. А слова захарової сказані, щоби заздалегідь відвести підозри від росфедерації.

Від часу повномасштабної війни російський агресор неодноразово обстрілював гідротехнічні споруди біля Кривого Рогу. Тоді річка Інгулець вийшла з берегів і спричинила підтоплення десятків будинків.

Також від рашистів постраждала Печенізька дамба на Харківщині. У червні ворог підірвав греблю Каховськьої ГЕС, спричинивши масштабну катастрофу. 

Словом, божевільно-агресивних актів від росіян було, та, на жаль, іще буде. Їхня мета – залякувати і знищувати українців. Перемовини за будь-яких обставин із таким ворогом на даному етапі не на руку Україні. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: