московити лякають, що придумали, як відповісти Польщі за дипломатів

НОВИНИ 30.05.2024 Коментарі 0

Нарешті рашисти отримали довгоочікувану ноту з Варшави щодо їхніх дипломатів і кажуть, що придумали, як на неї відповісти. Офіційна представниця рашаМЗС машка захарова заявила, що росія вживе заходів у відповідь на обмеження щодо пересування їхніх дипломатів.

За словами захарової, з 1 червня рф має заздалегідь повідомляти МЗС Польщі про намір співробітників посольства рф у Варшаві, а також генконсульств у Гданську, Кракові та Познані виїхати за межі воєводств. Винятки, додала вона, робляться для посла, генконсулів та завідувача консульського відділу посольства.

Відповіддю московитів обов’язково стануть заходи, які стосуватимуться посольства Польщі у москві та генконсульств в іркутську, калінінграді та санкт-петербурзі. Своїми «дивними рішеннями» МЗС Польщі створить чергові незручності своїм колегам - польським дипломатам, які працюють на росії, зазначила конячка з конюшні рашаМЗС імені лаврова.

Але які саме заходи у відповідь вигадали рашисти, вона так і не повідомила. Не виключено, що це буде черговою лякалкою.

«Це далеко не перший крок польської влади, спрямований на те, щоб ускладнити роботу російської дипломатичної місії в Польщі. Протягом останніх років польська сторона цілеспрямовано створює ряд штучних проблем нашому посольству, включаючи заморожування рахунків, вилучення коштів, масове висилання співробітників, перешкоджає у вирішенні низки побутових питань. Це абсолютно безглузде заняття», - бідкалася машка-алкашка. Але схоже, що поляки бажаного ефекту досягли — московити добряче занервували.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: