москалі зняли відео для підриву мобілізації в Україні – залучили професійних акторів

НОВИНИ 02.04.2024 Коментарі 0

Проросійські канали поширюють пропагандистське відео про мобілізацію в Україні, покликане підірвати довіру українців до української влади. До його створення залучили професійних акторів. Про це повідомив Інститут вивчення війни (ISW).   

Зокрема, у повідомленні сказано: "Це пропагандистське відео має високу виробничу цінність і кінематографічну витонченість, що свідчить про те, що воно є продуктом узгодженої інформаційної операції, яка добре забезпечена ресурсами. Російські опозиційні видання «Агенство» та «Медіазона» повідомили, що актори, зняті на відео, є професійними російськими акторами, які раніше знімалися в російських телешоу. Один актор відмовився обговорювати свою участь у кліпі, заявивши, що знімається лише у фільмах, а не в рекламі.

кремль і раніше використовував високоякісні пропагандистські відеоролики як частину централізованих інформаційних операцій, і характеристики цього нещодавнього відео вказують на те, що відео підтримує ширші зусилля кремля, спрямовані на підрив довіри українців до уряду, мобілізаційні зусилля українців і сіяння внутрішнього невдоволення". 

Фото – політична карикатура художника Олексія Кустовського

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: