Міністр МВС повідомив про деталі затримання вбивці Фаріон

НОВИНИ 25.07.2024 Коментарі 0

Міністр МВС Ігор Клименко повідомив про деталі затримання вбивці Ірини Фаріон у Дніпрі.

"Є достатньо доказів стверджувати, що саме затриманий стріляв у мовознавицю. 139 годин безперервної роботи величезної команди оперативників, слідчих, кримінальних аналітиків, експертів, інших поліцейських служб, співробітників Служби безпеки України.

Перевірили кожен куточок по маршруту відходу стрільця та обшукали близько 100 га лісу.

Врешті підозрюваного вистежили. Встановили особу. Маючи його фото, це була справа часу: смарт-камери відеоспостереження зловили його всюди",- сказано у повідомленні МВС.

«Ідентифікація зловмисника та його затримання – кропіткий процес, який вимагав найвищого професіоналізму, витримки та дисципліни, щоби не зробити жодної помилки. Дякую усій команді!» - наголосив міністр внутрішніх справ.

Про фігуранта: 18 років, мешканець Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові.

Нині затриманий в руках поліції. Важливо дізнатися всі деталі. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець – лише виконавець.

Водночас журналіст Андрій Цаплієнко на своєму телеграм-каналі поширив фото підозрюваного хлопця.

"Підозрюваний, як зазначається, 2006 року народження. Джерела у правоохоронних органах повідомляють, що замовлення вбивства було здійснено з рф. Це одна з головних версій слідства", - сказано у дописі під фото.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: