Зеленський повідомив зі США обнадійливу новину

НОВИНИ 26.09.2024 Коментарі 0

Про допомогу від Сполучених Штатів Америки на суму майже 8 мільярдів доларів повідомив Президент України Володимир Зеленський у четвер, 26 вересня.

"Вдячний Президенту США Джозефу Байдену, Конгресу США та його обом партіям, республіканцям і демократам, а також усьому американському народу за сьогоднішнє оголошення про надання Україні значної оборонної допомоги на загальну суму 7,9 мільярда доларів США та запровадження санкцій проти Росії", - йдеться у тексті.

За словами глави Української держави, допомогу використають у "найбільш ефективний і прозорий спосіб для досягнення нашої головної спільної мети: перемоги України, справедливого і тривалого миру і трансатлантичної безпеки".

Йдеться, зокрема, про додаткові батарея ППО Patriot, інші засоби протиповітряної оборони та перехоплювачі, безпілотники, ракети великої дальності та боєприпаси класу "повітря-земля", а також фінанси.

Вдалося також домовитися про розширення програми з підготовки більшої кількості українських пілотів для винищувачів F-16.

"Україна і Сполучені Штати залишаються близькими союзниками, відданими захисту свободи, людського життя та спільної безпеки в Європі та за її межами. Ми завжди цінували потужну двопартійну підтримку у Сполучених Штатах та серед американців у справедливій справі України щодо перемоги над російською агресією", - наголосив Президент.

Фото – скріншот відео

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: