Збито другий за день Су-34 росіян!

НОВИНИ 27.02.2024 Коментарі 0

У вівторок, 27 лютого, приблизно о 14:00 підрозділи Збройних Сил України збили другий від ранку Су-34 на Східному напрямку.

Про це повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

"При таких втратах бойової та спеціальної авіації росіяни мали би замислитись, принаймні на якийсь час припинити "авіаційні м’ясні штурми". Що ж, працюємо далі. До перемоги!", - йдеться у повідомленні.

Микола Олещук також опублікував світлину (мабуть, з монітора радару) російської машини, що падає і прокоментував зображення на ній: 

- На фото не знак оклику і не знак питання, це – палаюча російська "сушка". Щоби ніхто не сумнівався!

Приблизна вартість двомісного Су-34 становить 50 мільйонів доларів США. Чи вижили пілоти, вартість підготовки яких вимагає чимало коштів і часу, наразі невідомо.

Додамо, що попри суттєві втрати росіянанми "сушок", що різко зросли від початку цього року, агресор усе ж не зменшує кількість авіаударів із застосуванням КАБів (керованих авіабомб).

Як зазначає військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, від початку лютого російські окупаційні війська застосували абсолютний рекорд КАБів – понад 1 200 одиниць. Абсолютний добовий рекорд припав зі 16 на 17 лютого – 151. Із цієї кількості 94 авіабомби російяни скерували по Авдіївці та її околицях.

Також читайте: ЗСУ "засушили" черговий російський літак

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: