Зберегти обличчя путіна найкраще у вигляді посмертної маски, - Євген Магда

АНАЛІТИКА 06.06.2022 Коментарі 0

Потрібно розуміти, що економічні санкції проти рф – це не панацея, і не оголошення війни, а лише демонстрація з боку Євросоюзу солідарності з Україною. Тим паче, що наслідки ухваленого щойно шостого пакету санкцій у москві відчують лише через кілька місяців.

Про це в коментарі для телеканалу «Прямий» сказав Євген Магда, директор інституту світової політики, коментуючи початок роботи над черговим, сьомим пакетом.

Також експерт звернув увагу на те, що у французів присутня думка про їх «унікальне партнерство» із росією ще з ХІХ ст. Водночас, у Франції є сильний антиамериканізм – що вони не можуть підпорядковуватись бажанням і намірам США.

Ці моменти намагається використати президент Макрон для того, аби якомога більше своїх прихильників завести у парламент на найближчих виборах, які відбудуться вже у І половині червня.

Водночас, за словами Євгена Магди, це прекрасно розуміє і росія, яка теж намагатиметься на цьому зіграти.

«Франція певну кількість гаубиць поставила в Україну, але грає в ігри з путіним. І вважає, що його не можна заганяти в куток, мовляв, треба дати можливість зберегти обличчя. Для цього я рекомендую європолітикам замовити посмертну маску путіна, і нехай вони собі нею милуються», - наголосив експерт.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: