Запроданку Ані Лорак рашисти привітали зі 45-річчям «повною реабілітацією»

НОВИНИ 27.09.2023 Коментарі 0

Сьогодні колишній українській співачці Ані Лорак виповнилося 45 років.  «Головним подарунком стало всенародне прощення», - пишуть рашапропагандисти з «ріа новасті», які з нагоди ювілею написали панегірик Кароліні Куєк (справжнє ім’я співачки).

«Перед законом чиста»: як Ані Лорак заново прийняли у росії» - нагнали пафосу росіянці одразу в заголовку. І розповіли сльозливу історію співачки-перебіжчиці, яка «обрала нейтралітет» у питанні російсько-української війни, але потім розплачувалася масовим скасування концертів по рф.

Пригадують і закиди керівників росіянських міст (наприклад, мера Краснодара Євгєнія Наумова), мовляв, городяни проти того, щоб у них «влаштовували шоу люди, які зізнаються в коханні правлячій в Україні владі, яка воює проти нас». І взагалі - немає гарантії, що зароблені гроші не підуть на закупівлю снарядів та боєприпасів для тих, хто «воює проти наших хлопців».

Цю тему з «допомогою ЗСУ» із задоволенням культивували різноматні лідери думок в Україні - блогери, митці, політики, які час від часу публічно дякували кільком колишнім українським співачкам-«запроданкам» (Лорак, Повалій) за нібито «допомогу ЗСУ». Цей тролінг, як виявилося, приносить свої плоди, і «перебіжчицям» почав ламатися їхній шоубізнес на новій батьківщині росії.

Співачки пробували ігнорувати, виправдовуватись, вигадували виправдання і врешті майже каялись. Але усе марно.

Навіть очільник федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін був ініціатором перевірок щодо Лорак через її позицію і, як писали ЗМІ, направив заяву губернатору московської області Андрію Воробйову. «Вважаю, що щодо Лорак потрібно проводити ретельну перевірку, бо всі підстави для цього є. Позиція у неї досі незрозуміло яка: з росією вона чи з Україною. Якщо з росією, нехай дасть суспільству розуміння, на якому вона стільці сьогодні сидить, а то поки що тільки відмовки, що у неї мама там і родичі, і вона не може прийняти жодного рішення. Маячня повна», - зазначив Бородін.

До слів громадського діяча тоді приєдналися і росіянці, які залишали в коментарях під постами співачки в соцмережах гнівні повідомлення: «Жодних пісень від тебе не чекаємо», «Вона нікому в росії не потрібна». А пізніше ще й почали вимагати вигнати Лорак з шоу «Ти супер» на нтв.

Але декілька днів тому Бородін несподівано виступив із заявою: «Тема закрита! Ані Лорак перед законом чиста». Що він, мовляв, отримав відповіді від відомств, які підтвердили, що артистка не підтримувала українську армію. «Якщо хтось ще надумає на ній попіаритися, то ми її юридично захищатимемо і допоможемо відстояти її права. У руках у мене документи, відповіді на наші звернення з усіх відомств», - повідомив громадський діяч супротивникам Лорак.

Після цих слів з’являється підозра, що українські інфлюенсери обов’язково ще не раз спробують «попіаритися» на недалекій та безпринципній Ані Лорак і перевірити, як рашисти будуть відстоювати її права.

Наразі московити пообіцяли, що концерт до ювілею співачки таки відбудеться. І передбачають, що це стане початком т. зв. відлиги. «Можна припустити, що після цього на росії будуть більш поблажливо ставитися до особистостей, які складають наш культурний бомонд», - сказав рашажурналістам місцевий юрист Володимир Комсолєв.

Найвірогідніше, що усі ці «танці з бубном» довкола Лорак стали своєрідним подарунком колаборантці до її ювілею – і як привітання, і як позитивний сигнал можливим її послідовникам. Але креативні і творчі українці ще не раз нагадають колишній українській співачці її поведінку і позицію. Тож «всенародне прощення» Лорак - це, скоріш за все, ненадовго.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: