За антиукраїнську пропаганду судитимуть мешканку Стрийщини

НОВИНИ 27.06.2023 Коментарі 0

До восьми років за ґратами може провести мешканка Стрийського району Львівської області після відповідного судового рішення. Служба безпеки України зібрала доказову базу на жінку, яка заперечувала збройну агресію росії проти України та виправдовувала окупантів, і повідомила їй про підозру.

«У поле зору спецслужби потрапила мешканка Стрийщини, яка публічно здійснювала антиукраїнську пропаганду та виправдовувала війну розв’язану рф проти нашої держави.

На особистій сторінці в соцмережах жінка поширювала наративи кремля і прославляла армію окупантів», - йдеться у повідомленні пресслужби Управління СБУ у Львівській області на сторінці у FB .

Жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 та ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечування збройної агресії російської федерації проти Україні, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

За такі дії передбачено покарання до 8 років за гратами.

Триває досудове розслідування.

Зазначимо, що Служба безпеки України системно моніторить та збирає інформацію щодо протиправної діяльності зловмисників, які відкрито підтримують агресію рф проти України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: