Якщо дійде до затяжної війни, то поряд з українцями стануть солдати 6 країн НАТО - прогноз

ОКРЕМА ДУМКА 25.04.2023 Коментарі 0

"Якщо ж таки припустити, що дійде до затяжної війни, то впевнений, що поряд з нами стануть солдати щонайменше 6 країн НАТО: Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Фінляндії, Великобританії".

Про це в Телеграммі пише політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

"Для Балтійських країн так само, як і для нас, це буде питання життя чи смерті нації. А Велика Британія – єдина Велика Держава, що залишилася у світі. І для британців Україна 2023, що бореться сьогодні віч-на-віч з Путіним, це Англія 1940, що боролася віч-на-віч з Гітлером, THEIR FINEST HOUR.

А риторика Зеленського римується в їхній свідомості з великими словами Черчилля: "We shall defend our Island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall never surrender.("Ми будемо захищати наш острів, яку б ціну нам не довелося б заплатити, ми будемо битися на пляжах, ми будемо битися на майданчиках, ми будемо битися в полях і на вулицях, ми ніколи не здамося", - сказав Андрій Піонтковський.

"Their Finest Hour" ("Їх зоряний час")  – промова прем'єр-міністра Великобританії Вінстона Черчилль, яку він виголосив 18 червня1940 року перед палатою громад.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: