У 2022 році Україна збільшили видатки на оборону в 9 разів, - Шмигаль

НОВИНИ 25.04.2023 Коментарі 0

Уряд схвалив звіт про виконання Державного бюджету за 2021-й та 2022-й роки. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, - пише Урядовий портал

«Попри безпрецедентні виклики, нам повною мірою вдалося профінансувати всі ключові видатки бюджету. У 2022 році ми збільшили видатки на оборону нашої країни в дев'ять разів, порівняно з 2021 роком. У 2,5 раза збільшилися видатки на безпеку. На 25% збільшили видатки на соціальний захист населення. На 8% – на охорону здоров’я», -зазначив очільник Уряду.

Прем’єр-міністр додав, що завдяки програмі єПідтримка 4,8 мільйона українців отримали по 6,5 тисяч гривень одноразової виплати. А український бізнес за час вторгнення – більше 100 млрд гривень пільгових кредитів.

«Нам вдалося не допустити шаленої девальвації гривні та галопуючої інфляції. Наша економіка втрималася на плаву. Тепер важливо, аби вже цього року ми побачили її відновлення», - підкреслив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр наголосив, що Уряд робитиме для цього все необхідне: «Починаємо відновлення. Запускаємо зміни та реформи. Рухаємося швидкими темпами до членства в ЄС».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: