Як український художник наближає перемогу Добра над злом

НОВИНИ 09.04.2022 Коментарі 0


Український художник із творчим псевдонімом OL’SVOL’D продає свої полотна та виручені кошти перераховує на потреби Збройних сил України.

Митець започаткував унікальний проєкт «Цвєтності» ще 2009 року.

Мета та сенс його життя – порятунок людства через будівництво галерей у всьому світу та розміщення там енергетично-вібраційних картин. OL’SVOL’D також пише книги, у яких ділиться своїм світобаченням. Серед них і два філософських трактати «Передостанній пророк» та «Одкровення Господнє».

Художник OL’SVOL’D

За останній рік «Цвєтності» побували на понад 30 масштабних подіях в Україні та Європі, зокрема, на виставках і показах у Парижі, Мілані, Тбілісі, Празі...

«Кожен, хто купує одну із книг або «Цвєтність» отримує не тільки мегапотужний інструмент допомоги собі та всій своїй сім’ї, але й долучається до надважливої місії - наближення перемоги України над злом. Кошти від продажу «Цвєтностей» (енерго-вібраційні картини, котрі здатні трансформувати людину і простір) та книг передаємо на ЗСУ», - написала на своїй сторінці у FB особиста помічниця українського митця Леся Заріцька.

За її словами, OL’SVOL’D і його роботи є частиною глобального проєкту «OL’SVOL’D TSVETNOSTI».

Ціна за одну оригінальну «Цвєтність» становить від 350 до 2В 700 доларів США. (А4 формат, олійні фарби, папір).

З працями митця можна ознайомитися на його сторінці у FB. Окрім цього ресурсу, полотна можна замовити та на двох інших: Artmo та Artmajer. Але вартість робіт митця на двох останніх майданчиках є вищою.

Свої твори OL’SVOL’D пише у стані медитації.

Взаємодія з «Цвєтностями» полягає у спогляданні та перебуванні в їх енергетичному полі. Після цього у людини змінюється мислення, дії і, як наслідок, якість життя (налагоджується бізнес, відновлюються відносини, покращуються фінансові потоки, розкриваються приховані таланти тощо).

Кожна «Цвєтність» є унікальною, має специфічне призначення та потужний вплив на людей, які з нею взаємодіють.

Творчість OL'SVOLDа відзначена багатьма нагородами. Зокрема, номінацією «Сенсація року» на Ukrainian Fashion Awards (Київ), а на міжнародному конкурсі «WORLD RISING STARS AWARDS» у Тбілісі (Грузія) - премією «КРАЩИЙ ХУДОЖНИК 2020 РОКУ».

Фото Facebook

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: