Як телеграм-канали і групи розганяють зраду та маніпулюють темою «Кримського мосту»

ОКРЕМА ДУМКА 17.07.2023 Коментарі 0

По-перше, ми не знаємо, що там сталося – те, що роспропагандисти називають «ЧП на Кримском мосту», а насправді руйнування деяких частин мосту, стали, за різними версіями, зграя акул, які перебралися у Чорне море з Єгипту, бойові комарі, які зрозуміли, що треба атакувати, чи внутрішні диверсії. Але, будьмо відвертими, міст міг трішки стомитися. Так буває.

По-друге, деякі ТГ-канали чітко почали просувати тезу, що «Навіщо бити по Кримському мосту? Мовляв, «тепер за це доведеться платити життями солдат звичайним людям», «могилізація» і т. д. Що не так з цими тезами? Усе.

росія атакуватиме Україну усією наявною в неї зброєю, незалежно від того, зруйнований Кримський міст чи ні, росія намагатиметься знищити Україну й українців – і на це ніяк не вплинуть відповідні удари чи відсутність ударів з боку України. росія як била по критичній і цивільній інфраструктурі, так і продовжуватиме це робити. Тому історії про те, що нібито Україна якимось чином спровокує росію – це лайно собаче на службі у пропагандистів. Не читайте такі канали, не дивіться такі ресурси, вірте та підтримуйте ЗСУ!

Слава Україні!

ТГ-канал «НотаЄнота»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: