Ворог обстріляв житлову забудову Покровська: вже 7 загиблих. Відео

НОВИНИ 08.08.2023 Коментарі 0

7 серпня 2023 року близько 19:15 армія рф, ймовірно із застосуванням ракет «Іскандер», обстріляла житлову забудову м. Покровська. Вже семеро загиблих – повідомив начальник Покровської військової адміністрації Сергій Добряк.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України), - повідомили в ГПУ.

Два десятки громадян внаслідок ракетної атаки окупантів дістали поранень різного ступеня тяжкості. Усіх постраждалих доставлено до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Внаслідок обстрілу зруйновано декілька квартир та перекриття між верхніми поверхами будинку, в одній з квартир зайнялась пожежа.  

Окрім того, вже через півгодини стався обстріл ще одного цивільного об’єкту, що розташований поруч із даним житловим будинком. Пошкоджені торговельні заклади та інші об’єкти. 

На даний час на місцях влучання ворожої зброї працюють рятувальники і правоохоронці. Остаточна кількість постраждалих наразі з’ясовується.

Володимир Зеленський: "Місто Покровськ, Донецька область. Донбас, від якого Росія намагається залишити тільки розбите й обпалене каміння. Два ракетні удари. Влучання по звичайному житловому будинку. На жаль, є жертви. На місці – рятувальники та всі необхідні служби. Триває порятунок людей.

Мусимо зупинити російський терор. Кожен, хто бʼється за свободу України, рятує життя людей. Кожен у світі, хто допомагає Україні, разом із нами переможе терористів. Росія відповідатиме за все, що накоїла в цій страшній війні".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: