Ворог атакував Львів шахедами і ракетами: є влучання. Фото

НОВИНИ 29.12.2023 Коментарі 0

Сьогодні, 29 грудня, вночі та вранці ворог атакував Львів шахедами і ракетами. Тривога триває.

Зокрема, міський голова Львова Андрій Садовий о 06.28 повідомив: "За попередньою інформацією більше як 10 шахедів атакували Львівщину.  Маємо загоряння на обʼєкті критичної інфраструктури у Львові. Тут без деталей. На місці працюють оперативні служби.  Інформації про жертв немає. Дякуємо за роботу та захист силам ППО!".

Згодом після 8.00 у Львові пролунало ще кілька вибухів. ВІдтак, о 08.30 голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив: "За попередньою інформацією, є влучання у житловий будинок у Львові. Є постраждалі. В одному з ліцеїв міста почалася пожежа. Ймовірно – через падіння уламків ракети. На місце прямують всі профільні служби. Залишайтеся в укриттях!".

О 08.50 у Львові знову пролунав сильний вибух. 

Потім Андрій Садовий поширив фото, на яких видно наслідки атаки.  

О 09.13 Максим Козицький повідомив:  "Львів. Житловий будинок на вулиці Хоткевича. Через ракетний удар одна людина загинула, троє поранених. Інформація доповнюється".

Далі о 09.28 міський голова Львова Андрій Садовий поінформував: "Наслідки ракетного удару по Львову. Пошкоджено 3 школи та дитячий садок". 

Додамо, що сьогодні вночі росія вчинила масовані ракетні атаки і по інших містах України, пошкоджено пологовий будинок в Дніпрі та лікарню в Харкові.

Міністерство охорони здоров'я України повідомило про наслідки атак: "Харків: вибуховою хвилею пошкоджена будівля медзакладу, на території сталася пожежа. Пошкоджено автомобіль екстреної допомоги. На щастя, жоден з пацієнтів чи медперсоналу не постраждав. За попередніми даними через обстріли міста 1 людина загинула та 9 людей травмовані, виклики продовжують надходити. Медики надають постраждалим всю необхідну медичну допомогу;

Дніпро: внаслідок влучання суттєво пошкоджено будівлю медзакладу. Усі пацієнти і медперсонал встигли перейти в укриття;

Запоріжжя: станом на 9:00 є 10 постраждалих, двоє з них у важкому стані. Під завалами однієї з будівель лишаються люди.

Також після ранкової атаки на столицю щонайменше 14 людей отримали травми різного характеру, їм надається медична допомога. Виклики продовжують надходити".

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: