Власники «Епіцентру» Гереги купують спортивну мережу Intersport Polska

Економіка 24.10.2023 Коментарі 0

Управління з питань конкуренції та захисту прав споживачів Польщі дозволило Галині й Олександрові Герегам поглинути польський Intersport, ідеться у повідомленні польського регулятора. Спортивний ритейлер отримає €10 млн на відкриття нових магазинів і модернізацію вже відкритих.

Про це повідомив Forbes Ukraine із посиланням на заяву польського регулятора.  

Контроль над Intersport Polska власники «Епіцентру» Галина й Олександр Гереги отримають через дочірні компанії ТОВ «Епіцентр К» і Paravita Holding Limited.

Ритейлер Intersport Polska уклав інвестиційну угоду з «Епіцентром» та його бізнес-партнером Paravita Holding з Кіпру щодо спільного інвестування в мережу в квітні 2023 року. Угода передбачає інвестиції в розмірі €10 млн. Ці фінансові ресурси спрямовуватимуться на відкриття нових магазинів і модернізацію вже існуючих торгових точок, повідомив Михайлишин.

Мережа Intersport налічує 35 магазинів у Польщі, переважно в торгових центрах. З квітня 2022-го по березень 2023 року компанія отримала річний чистий збиток у розмірі 12,8 млн злотих, а чистий дохід склав 239, 46 млн злотих, йшлося у фінансовому звіті компанії. Серед причин збитків називають пандемію, дефіцит поставок і перебої в співпраці з ключовими постачальниками товарів. 

«Епіцентр К» розвиває мережу Intersport в Україні з 2015-го, коли підписали договір про партнерство зі швейцарською IIC-Intersport International Corporation GMBH. З тих пір українська мережа мультибрендових магазинів спорттоварів зросла до понад 50 торгових точок у різних регіонах країни.

Фото – WDnet Creation / / Shutterstock

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: