Виплати сім’ям загиблих, поранених та полонених військовослужбовців: як отримати? – РОЗ’ЯСНЕННЯ

НОВИНИ 15.07.2022 Коментарі 0

Сім’ям загиблих українських військовослужбовців передбачені виплати від держави, які затвердив Кабінет міністрів України ще на початку війни. Також, виплати передбачені для поранених військових, сім’ям військовослужбовців Збройних Сил, інших утворених відповідно до законів військових формувань та правоохоронних органів захоплених у полон або заручниками, а також інтернованих у нейтральних державах або безвісно відсутніх.

Хто саме має право на грошову допомогу? Які документи для цього потрібно зібрати і куди звертатися? Відповіді на ці питання надає юрист батальйону тероборони «Лев» Ярослав Мандрук:

Окрім цього, як повідомили у 103-тій окремій бригаді Сил територіальної оборони Збройних сил України, Український ветеранський фонд запустив гарячу лінію кризової допомоги та підтримки для ветеранів та їхніх родин: +38 (067) 400 46 60 з понеділка по неділю з 10:00 до 20:00.

Телефонувати можуть ветерани, члени їхніх родин — люди, які опинились у критичних ситуаціях і потребують кризової підтримки тут і зараз.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: