Від ворога звільнено Сторожеве: ЗСУ шукають слабку ланку, щоб обвалити оборону росіян

НОВИНИ 12.06.2023 Коментарі 0

Державний прапор знову майорить над Сторожевим, і так буде з кожним населеним пунктом, поки ми не звільнимо всю українську землю.  Дякуємо 35-ій окремій бригаді морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського. 

Про це у телеграмі повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. 

Сторожеве – село Великоновосілківської селищної громада Волноваського району Донецької області в Україні.

Додамо, що аналітик Олексій Арестович, з посиланням на "російські злі язики", повідомив, що бої вже йдуть за Старомлинівку, що південніше від Сторожевого. "Після її взяття наші війська вперше потрапляють не на оперативний ще, але вже простір", - написав Арестович.

Зазначимо, що, за словами воєнних експертів, ЗСУ у ці дні, штурмуючи оборонні редути росіян, намагаються знайти слабку ланку. Як правило, це місця де збігаються зони відповідальності різних ворожих підрозділів. Чому це важливо? Річ у тому, що багаторівнева лінійна оборона рашистів має таку слабкість, що коли її прорвати в одному місці, то наші бойові загони одразу опиняться в тилу ворога.        

Раніше Ганна Маляр повідомила: "На Бахмутському напрямку наші війська продовжують штурмові дії. Є успіх в районі Берхівського водосховища. Просунулись вперед на 250 м.

На півдні є просування по двох напрямках від 300 до 1500 метрів. 

Деокуповано населені пункти Благодатне і Макарівка".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: