В Одесі відкриють виставку «З Україною в серці»

Анонси 26.07.2023 Коментарі 0

Благодійний фонд «Вільна Білорусь» за підтримки «Гончаренко центр» запрошує одеситів і гостей міста на виставку «З Україною в серці».

Виставка присвячена білоруським героям, які віддали своє життя у боротьбі з російською імперією, і тим, хто продовжує боротися із загарбниками. Відвідувачі матимуть змогу оглянути портрети полеглих в Україні білоруських героїв, історії їхнього життя та подвигу.

«У той час, коли країна-терорист Росія бомбить мирних жителів Одеси. В Одесу, місто, де в цей час 90% білорусів мріяли потрапити на море, ми веземо виставку «З Україною в серці», присвячену білоруським Героям, які віддали життя в Україні в боротьбі з російськими окупантами. Для того, щоби показати одеситам, що вільні білоруси тепер пліч-о-пліч з українцями захищають не лише Україну, а й увесь цивілізований світ від Російської імперії», - написав на своїй сторінці у FB керівник Благодійного фонду «Вільна Білорусь» Олексій Францкевич.

Під час заходу також демонструватимуть відеоматеріали з розповідями білоруських героїв про те, чому вони вирішили приїхати до України і вступити до лав Збройних Сил України.

Під час відкриття виставки братимуть участь представники релігійних конфесій, державних органів влади, а також родичі загиблих білорусів в Україні у боротьбі з російським окупантом від початку Революції гідності.

Відкриття розпочнеться у четвер, 27 липня, о 12:00, за адресою: вул. Катериненська, 27 Kadorr, 6-ий поверх, Одеса.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: