В Енергодарі підірвали авто колаборанта, причетного до здачі працівників ЗАЕС

ВІДЕО 04.10.2024 Коментарі 0

У п'ятницю, 4 жовтня, приблизно о 7-ій ранку у тимчасово окупованому Енергодарі вибухнув автомобіль, у якому перебував воєнний злочинець, «начальник фізичної  охорони» Запорізької атомної електростанції Андрій Юрійович Короткий. 
 
Відео про підрив авто виклало Головне управління розвідки міністерства оборони України. Згідно з поданою інформацією, Короткий як колаборант причетний до організації та виконання воєнних злочинів і репресій українців в окупації. 
 
«Після захоплення ЗАЕС він добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками, видав росіянам списки працівників станції з їхніми персональними даними, вказавши на громадян з проукраїнською позицією. Брав участь у репресіях персоналу атомної електростанції, воєнних злочинах проти цивільних громадян тимчасово окупованого Енергодару. Постійно організовував заходи, спрямовані на підтримку російської окупаційної армії. Як член партії путіна «єдіная россія» очолював в Енергодарі так звану «раду депутатів», - йдеться у повідомленні ГУР. 


 

Інформація про колаборанта з адресою і контактними даними також міститься на сайті «Миротворець», де Короткий охарактеризований як зрадник Батьківщини та пособник російсько-фашистських загарбників і терористів.

«Замах на суверенітет і територіальну цілісність України. Співучасник злочинів російської влади проти України та її громадян. Добровільно пішов на співпрацю із загарбниками... Виправдовує російський військовий напад на Україну. Має знайомих та особисті зв'язки в окупованому Придністров'ї...  Т. зв. «Голова Енергодарської міської Ради депутатів» при окупантах», - пише про Короткого «Миротворець».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: