Уночі ворог завдав масованого удару: на Львівщині 6 крилатих ракет влучили у три обʼєкти

НОВИНИ 01.06.2024 Коментарі 0

ДСНС України ліквідували всі пожежі на обʼєктах критичної інфраструктури після масованого ракетного удару, який ворог завдав уночі проти 1 червня. Зокрема, на Львівщині внаслідок атаки травмовано 4 людини.

Про це повідомили в МВС України.

Окрім того, росія поцілила по базі відпочинку на Харківщині. Постраждало 12 осіб, серед яких вагітна жінка та 8 дітей віком від 3 до 17 років. У всіх постраждалих стан середньої важкості, в однієї дитини – гостра реакція на стрес.

А в Нікополі на Дніпропетровщині ворожий FPV-дрон атакував маршрутний автобус. Поранено 4 особи, серед яких дитина», - повідомив міністр МВС Ігорит Клименко.

Загалом упродовж минулої доби зафіксовано майже 600 ворожих обстрілів, внаслідок яких постраждали понад 60 цивільних осіб. Всюди, де була потрібна допомога, працювали поліцейські та рятувальники.

Раніше голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що під час повітряної тривоги, яка тривала з 03:29 по 06:10, 6 крилатих ракет влучили у три обʼєкти критичної інфраструктури у Львівській області.

«Є руйнування. Загиблих та травмованих попередньо немає», - поінформував гоолова ОВА.

Зенітні ракетні підрозділи, авіація та мобільні вогневі групи Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України у своїй зоні відповідальності знищили 18 крилатих ракет та 6 «шахедів».

Також Максим Козицький уточнив, що над Львівською областю знищили 16 крилатих ракет Х-101/Х-555 та «Калібр» і 4 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136».

Загалом уночі проти 1 червня ворог випустив 53 ракети різних типів та 47 ударних БпЛА.

Водночас сьогодні. 1 червня, пресслужба ДТЕК повідомила: "І знову вкрай важка ніч для української енергетики. Ворог обстріляв дві наші ТЕС. 

Серйозно пошкоджено обладнання. Енергетики в ці хвилини працюють над ліквідацією наслідків атаки. 

Це вже шоста масована атака на теплоелектростанції ДТЕК за 2,5 місяці.

З початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції ДТЕК були обстріляні понад 180 разів. За цей період від обстрілів на станціях 51 працівника було поранено, троє енергетиків загинуло".

Фото – МВС

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: