Український бізнесмен зі щедрою душею   

ФОНД ПІДТРИМКИ 18.07.2024 Коментарі 0

Представник українського бізнесу Андрій Гурський після початку російської агресії не закрив свої підприємства, а розпочав активно допомагати фронту та потерпілим співгромадянам.

Відтак, у свій День народження, 18 липня, він отримує вітання та подяки за меценатську діяльність, щедрість і допомогу Силам оборони України.

Щомісяця його підприємства надають посильну допомогу як підрозділам Збройних Сил України, так і благодійним фондам. А це – безпілотники, автомобілі, побутова хімія, одяг і харчі й інше. Загалом – на десятки тисяч доларів США. Зокрема, на дрони було надано 540 тис. грн, понад те, у майбутньому бізнес-група планує саме на дрони витрати сотні тисяч гривень.

Долучився меценат і до діяльності ГО «Західний інформаційний фронт» - на початку повномасштабного вторгнення росіян саме завдяки його підтримці й ініціативності вдалося відновити роботу в інформаційному просторі декількох проєктів.

Бажаємо українському підприємцеві-патріоту у цей складний час сил, оптимізму та віри у Перемогу України. А ще – тримати бізнес у тонусі та подавати приклад і надихати інших!

Андрій Станіславович Гурський неодноразово отримував подяки від прикордонників. Зокрема, начальника 7-го прикордонного загону, полковника Анатолія Федорчука.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: