Українська пропаганда на російських теренах у листівках  

НОВИНИ 09.08.2024 Коментарі 0

Попри еру кіберпростору українська воєнна пропаганда вдається і до, здавалося б, архаїчних методів впливу на ворога. І хоча оцінити статистично її ефективність доволі складно, проте і не варто відкидати.    

Військово-політичний оглядач Ігаль Левін опублікував у своєму ТГ-каналі фото листівок, які розкидають, як заявлено, в Курській області. На його думку – це «цілком робоча річ». Адже російські чмобіки «такі папірці таки тягтимуть у кишеню».

Раніше, у березні цього року, українсько-ізраїльський експерт поширив подібні листівки, які українська воєнна пропаганда поширювала на одному з напрямків бойових зіткнень.

«Кумедно, якщо ми на своїх листівках, які розкидають у Газі, пишемо цитати зі святих писань, то українці жахають на голови росіян голі анімешки. Якщо в ізраїльській листівці є або прямий заклик не лізти, бо вб'є, або через святі тексти йому ж і пояснюють, що тим, що він посмів підняти руку на євреїв, тим сам і накликав на себе Божий гнів, то українці пропонують росіянам просто сховатися у лісі з 2D тянкою. Якщо серйозно, то насправді правильний підхід, у минулому таке вже застосовувал, і це працює. Такі фантики ворожі солдати з більшою ймовірністю забирають у кишені, ніж нудні пафосні заклики. До речі, ці листівки скинули впереміш із ударами дронів. Відразу двома руками погладили окупантів — і турботливою, і вбиваючою. Все – за наукою.

Тим часом російські пропагандисти, за словами Левіна, щоби хоч якось пояснити свій провал на Курщині, стверджують, що українські сили нібито застосовують інноваційні тактики та нові, раніше не бачені технології під час своєї наступальної операції у Курській області.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: