Україна запустила сайт для іноземних добровольців

НОВИНИ 05.03.2022 Коментарі 0

Люди доброї волі з усього світу, які мають бажання стати на захист цінностей у складі Інтернаціонального легіону оборони України, відтепер можуть скористатися сайтом fightforua.org. Інформаційний ресурс запрацював з ініціативи держави Україна та містить усю необхідну інформацію для громадян іноземців, готових протистояти агресії Російської Федерації.

Іноземці, які хочуть допомогти Україні, зможуть знайти на сайті fightforua.org детальну покрокову інструкцію для приєднання до справедливої боротьби з нападником, зазначено на офіційному сайті Президента України.

Зокрема, щоби вступити до лав Інтернаціонального легіону оборони України, необхідно звернутися до Посольства України у своїй державі з відповідним наміром та уточнити, які документи та одяг (обладнання) потрібні чи рекомендовані.

  • Потім необхідно пройти співбесіду в Посольстві з аташе з питань оборони й оформити візу з консулом. Далі подати заявку на призов до Збройних Сил України на добровільну військову службу за контрактом.
  • Після цього легіонер отримає інструкцію щодо подорожі Україною, необхідні документи й обладнання. Рекомендовано, якщо є, взяти зі собою військовий комплект; одяг, спорядження, шолом, бронежилети тощо.
  • За необхідності представники посольств і консульств України надаватимуть допомогу в дорозі.
  • Прибувши на збірний пункт в Україні, легіонер підписує контракт і приєднується до Інтернаціонального легіону оборони України.

Нагадаємо, після 24 лютого, коли Росія розпочала повномасштабну війну проти України та завдавати ударів по мирному населенню й цивільній інфраструктурі, Українська держава закликала іноземців приєднуватися до боротьби за мир і демократію в Європі та всьому світі.

Президент Володимир Зеленський своїм указом від 1 березня 2022 року запровадив безвізовий режим в’їзду в Україну для громадян іноземних держав (окрім Росії), які бажають вступити до Інтернаціонального легіону оборони України.

Ілюстративне фото: president.gov.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: