Угорського прем’єра в черговий раз звинуватили у політичній корупції

НОВИНИ 24.05.2017 Коментарі 0

Колишній прем’єр-міністр Угорщини Ференц Дюрчань 16 травня 2017 року під час свого виступу у прямому ефірі угорського телеканалу «Хірт ТВ» заявив, що бачив документи, на яких були описані банківські транзакції на сотні мільйонів форинтів, бенефіціаром в яких виступав діючий голова уряду Угорщини Віктор Орбан.

       Крім цього в ході прямого ефіру, Ференц Дюрчань наголосив,  що такого роду документи йому запропонувала купити не відома йому навіть до цього часу особа. Невідома особа, як заявив угорський політик, сама звернулася до нього із подібною пропозиціє. При цьому суму, за яку йому було запропоновано придбати ці документи колишній угорський прем’єр-міністр не вказав.

      Зі слів Ф.Дюрчаня, вказана дана особа очевидно не є громадянином Угорщини, спілкувалась із колишнім угорським посадовцем англійською мовою і при ним було підмічено російський акцент з боку співрозмовника. Більше того, угорський політик відмітив, що схожого роду інформація відносно В.Орбана в нього була ще багато років до цього і отримав він її від російського високопосадового політика, якого також Ф.Дюрчань вирішив не називати.

​​​​​​ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНСТВО
"ГО "ЗАХІДНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ" 
на основі матеріалів alfahir.hu

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: