У польському аеропорту затримали росіянина-терориста

НОВИНИ 29.02.2024 Коментарі 0

Агенція внутрішньої безпеки (ABW) Польщі затримали в аеропорту імені Шопена у Варшаві громадянина росії, пов'язаного з терористичними організаціями в Сирії. 

Затримання відбулося у вівторок, 27 лютого, і стало четвертим за рахунком цього місяця,  повідомляє ресурс o2.pl. Так, минулого тижня за вчинення хуліганських дій затримали громадянина Румунії.

Однак росіянина, якого затримала ABW, вважають набагато небезпечнішим.

"З огляду на напружену геополітичну ситуацію Польща має враховувати можливість ворожих дій, наприклад, у зв’язку з участю в антитерористичній кампанії та операціях НАТО чи ЄС", - наголошено у повідомленні.

Росіянина підозрюють у співпраці з терористичними організаціями в Сирії: "Джебхат ан-Нусра", "Аль-Каїда" та "Ісламська держава".

Прокурор Мазовецького відділу департаменту з організованої злочинності та корупції Національної прокуратури у Варшаві висунув затриманому звинувачення в участі у збройних об'єднаннях у Сирії з метою вчинення терористичного злочину.

Росіянинові загрожує до 8 років позбавлення волі. Його не випускатимуть з-під варти найближчі 3 місяці – прокурор подав до суду клопотання про обрання затриманим запобіжного заходу у зв’язку з необхідністю забезпечення належного перебігу процесу. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: