У мене є мрія, побачити, як ці дорослі діти постаріють, - воїн-педіатр до Дня захисту дітей

ОКРЕМА ДУМКА 01.06.2023 Коментарі 0

"Коли я потрапив на війну, то несподівано опинився у звичній для педіатра ситуації: навколо купа дітей, котрі хворіють, бешкетують і не завжди хочуть лікуватися. І цим дітям уже далеко за 18".

Про це у ФБ пише Олександр Ябчанка – експерт медичної групи "Реанімаційний пакет реформ", був речником Міністерства охорони здоров’я, а з початком повномасштабного вторгнення доєднався до роти "Гонор". 

Олександр Ябчанка: "Вони дуже дорослі, коли мова іде про відповідальні вчинки, але, залишаються дітьми у взаємовідносинах між собою і оточуючим світом. По-юнацькому максималісти та по-дитячому вірять, що добро перемагає зло просто тому, що так є у дитячих казках. І ці дорослі діти втілюють оту дитячу казку у життя.

У мене є мрія – побачити, як ці дорослі діти постаріють. Як у них посивіє волосся і бороди, і вони обкладуться онуками та розповідатимуть історії про свою таку недитячу молодість. Аби ця мрія здійснилась, замість нас в окопах мають сидіти турелі, кулеметник же повинен бути схований у надійний бліндаж. Аби ця мрія здійснилась, у штурмі перед групою має рухатись турель на платформі.

Хороша новина у тому, що турелей у нас уже аж п’ять, тепер нам потрібно навчити турелі маневреній війні, а діти нехай сидять у бліндажі та бавляться у стрілялку з рухомої турелі, а не бігають, штурмуючи ворожі траншеї, роблячи при цьому нерви немолодому педіатру.

П.С.

На фото (вгорі) три щасливі дитини, що тішаться тому, що живі, не зважаючи на те, що троє поранені.

На відео турель з рухомою платформою. Вартість такої 380 000 грн. Ми уже назбирали на одненьку, потрібно ще 4 платформи. Отже, пробуємо зібрати

1 520 000

Приват 5168742244949503

PayPal [email protected]".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: