У кремлі переконують, що Захід «підбурює» Україну нищити росію

НОВИНИ 04.08.2023 Коментарі 0

Російські засоби масової пропаганди невтомно штампують тексти, у яких стверджують, що насправді ненависть проти росії плекає Захід, а не Україна. Нібито дії України лише спричинені «впливом неправильних партнерів». Рашисти намагаються переконати усіх у тому, що війну розпочали з ініціативи Заходу, а росія лише відповідає на дії так званих західних ворогів.

Про це пише Детектор Медіа із посиланням на проєкт EU vs Disinfo. Згідно з висновками останнього, не Захід, а росія розпочала війну. Росіяни колективно відповідають за агресію проти України, яку вони підтримали чи то відповідними висловлюваннями, чи мовчанням. Натомість російська пропаганда переконує, що це війна Заходу та таким чином намагається ухилитися від воєнних злочинів, що вчинила російська окупаційна армія в Україні. 

У кремлі Україну називають «західним плацдармом». Мовляв, Україна не є самостійною державою, а керована ззовні. Таким чином пропагандисти прагнуть сформувати образ країни-маріонетки, яка самостійно не може існувати та повсякчас потребує «захисту». 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: