У центрі Києва масована перевірка документів, авто, офісів – СБУ

НОВИНИ 11.06.2024 Коментарі 0

Безпекові заходи у центральній частині Києва, зокрема, в урядовому кварталі та на прилеглих територіях, проводить сьогодні Служба безпеки України. До них також залучені Управління держохорони, поліція, Військова служба правопорядку ЗСУ та Угруповання сил і засобів оборони міста Київ.

Як повідомляє прес-служба СБУ, заходи мають на меті перевірити контрдиверсійний захист держоб’єктів, а також посилити безпеку мешканців столиці та осіб, щодо яких здійснюється держохорона.

«За безпосередньої участі представників Управління держохорони силовики проводять огляд території та окремих приміщень (помешкання, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів; здійснюють перевірку громадян, які перебувають на території урядового кварталу», - попереджують в СБУ.

Також зазначається, що під час проведення заходів можливі обмеження проходу та проїзду вулицями Києва, перевірка документів, огляд автомобілів.

Силовики просять громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей, мати з собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: