У Хмельницькому затримали підпалювачів авто ТЦК 

НОВИНИ 05.08.2024 Коментарі 0

Служба безпеки України та Нацполіція затримали лідера банди, яка на замовлення з росії підпалювала авто ТЦК на Хмельниччині. Ним виявився місцевий житель, який вийшов на окупантів з метою заробити трохи грошей.

За даними слідства, у даркнеті зрадник опублікував своє «резюме» із пропозицією «послуги» з підпалювання автомобілів територіального центру комплектування. Представник рф доручив спалювати авто військових у Хмельницькому.

«Для вчинення злочинів молодик залучив ще декількох жителів регіону. Фігуранти підпалили два транспортні засоби місцевого військкомату за допомогою «коктейлів Молотова». Зловмисники знімали загоряння авто на камери власних телефонів для надсилання потім «звіту» окупантам», - йдеться у повідомленні пресслужби СБУ, .

Організатора затримано та вилучено мобільні телефони зі сім-картами. Йому повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України:

▪️ ч. 1 ст. 14, ч. 1 ст. 114-1 (готування до кримінального правопорушення, перешкоджання законній діяльності ЗСУ);
▪️ ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом).

Зловмисникам загрожує до 10 років ув'язнення.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: