У Великій Британії вже пройшли підготовку майже 15 тис. українських військових

НОВИНИ 05.05.2023 Коментарі 0

У Великій Британії вже пройшли підготовку майже 15 тисяч українських військових.

Про це повідомив у п'ятницю, 5 травня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Телеграм.

Зокрема, Денис Шмигаль написав: "Сьогодні разом із Міністром оборони Сполученого Королівства Беном Воллесом та першою леді України Оленою Зеленською ознайомились із процесом навчання чергової групи військових ЗСУ. 

Скоординували з Беном Воллесом кроки, необхідні для нашого контрнаступу та для подальшого зміцнення обороноздатності України. Систематично рухаємося в цьому напрямку. Українська армія опановує стандарти НАТО на практиці. На полі тренувань від досвідчених наставників та на полі бою під час боротьби з ворогом.

Дякуємо Великій Британії за започаткування операції ІНТЕРФЛЕКС з навчання українських військових за участі дев’яти країн-партнерів. Дякуємо нашим захисникам за службу державі. Побажав витримки, сили духу та волі до боротьби задля перемоги України".

Також голова Українського уряду повідомив, що він у Лондоні зустрівся з міністром закордонних справ Великої Британії Джеймсом Клеверлі.

"Цьогоріч у Лондоні відбудеться наступна велика Конференція зпитань відновлення України. Обговорили з Джеймсом Клеверлі конкретні пріоритети.

Україна має намір зосередитися на трьох напрямках: швидке відновлення, залучення приватного бізнесу до відновлення та розбудови України, реалізація реформ. Розраховуємо на високу зацікавленість британських компаній та конкретні домовленості.

Також очікуємо на підтримку Великої Британії на Вільнюському саміті НАТО. Українська армія на практиці освоює стандарти Альянсу й після перемоги готова ділитися успішним бойовим досвідом із союзниками", - додав Денис Шмигаль.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: