У Польщі зафіксували кібератаки на сайти кількох новинних порталів

НОВИНИ 18.05.2023 Коментарі 0

У четвер вранці, 18 травня, у Польщі зафіксували кібератаки на сайти кількох новинних порталів, за якими, ймовірно, стоять російські хакерські групи.

Про це повідомляє Польське радіо.

Як заявив уповноважений уряду з питань безпеки інформаційного простору Республіки Польща Станіслав Жарин, з боку росії можна очікувати подальших гібридних атак у кіберпросторі.

В ефірі TVP Info Жарин підкреслив, що росія використовує багато інструментів для ведення гібридної війни, в основному шляхом поширення дезінформації та пропаганди в мережі інтернет. 

«Те, що ми бачимо, - це однозначно включення цього виду діяльності в російську імперську політику, яка наразі зосереджена переважно на діях проти України, однак фронт ​​гібридної війни набагато ширший. 

Це також війна росії проти всього Заходу, а головним чином – проти східного флангу НАТО, тому ми повинні очікувати подальших гібридних атак на Польщу з використанням кіберінструментів, хакерських інструментів або просто ворожої пропаганди», - заявив урядовий уповноважений з безпеки інформаційного простору.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: