У Польщі побачили сум’яття серед росіян через війну проти України

НОВИНИ 08.08.2023 Коментарі 0

Російське суспільство від початку підтримувало звірину війну проти України й імперську політику путіна. Проте зараз зростає невизначеність щодо реальних наслідків війни.

Про це на своїй сторінці у Твіттері пише урядовий уповноважений з питань безпеки інформаційного простору Республіки Польща Станіслав Жарин.

«Росіяни не впевнені у перспективах припинення вторгнення в Україну, і тут важливим чинником є спостереження за тривалими боями під Бахмутом. Вони також не вірять повідомленням режиму про втрати з російського боку. Хоча російська пропаганда навколо «спецоперації» поступово втрачає свою ефективність, це не змінює того факту, що більшість росіян все ще підтримує агресивну діяльність режиму», - йдеться у дописі.

Польський урядовець також процитував свої висловлювання в етері «Польського радіо 24 щодо намагання путіна за підтримки лукашенка залякати польське суспільство.

«Ми не повинні дозволити ввести себе в паніку та залякування, тому що це те, чого хоче росія – це видно з її пропагандистської та гібридної діяльності. Росія хоче залякати поляків. Ми відповідаємо на це раціонально й адекватно викликам», - сказав Станіслав Жарин.

За його словами, у Польщі усвідомлюють усі виклики проти східного флангу НАТО.

«Ми є країною, яка глибоко ввійшла в структури Альянсу, і ми повинні почуватися в безпеці. Зараз очі всього НАТО зосереджені на східному фланзі. Тут вже давно триває гібридна операція. Росія використовує цю територію для дестабілізації», - запевнив представник уряду РП.

Також читайте: Росія посилить діяльність в інформаційному полі Польщі

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: