У Польщі надалі заблоковано три пункти пропуску: у чергах понад 3000 вантажівок

НОВИНИ 02.01.2024 Коментарі 0

Попри зміну уряду у Варшаві й очікуване вирішення питання із блокадою перевезень зараз на польсько-українському кордоні в чергах стоять близько трьох тисяч вантажівок.

Триває блокування на трьох пунктах пропуску, повідомив «Укрінформу» речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

«Триває блокування напрямків пунктів пропуску «Рава-Руська - Гребенне», «Краківець-Корчова», «Ягодин-Дорогуськ». За інформацією польських прикордонників, станом на ранок, 1620 вантажівок стоять у чергах на цих трьох напрямках в бік України, найбільше - навпроти пунктів пропуску «Ягодин» та «Рава-Руська», - зазначив Демченко.

Він також нагадав, що 24 грудня був розблокований рух на напрямку пункту пропуску «Шегині - Медика», проте черги залишаються – 1200 вантажівок очікують на перетин кордону.

За його словами, на інших ділянках кордону рух для вантажівок не блокується. Однак через дії на території Польщі водії та перевізники шукають альтернативні маршрути, що призводить до збільшення руху вантажівок за іншими напрямками, і як результат - до збільшення черг.

Станом на ранок, на кордоні зі Словаччиною в бік України на напрямку пункту пропуску «Ужгород» очікувало проїзду 200 вантажівок.

На автомобільних пунктах пропуску на кордоні Угорщини з Україною черги відсутні.

У Румунії станом на ранок 2 січня в бік України на напрямку пункту пропуску «Порубне» очікували на проїзд 420 вантажівок.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: