У Львові "ватник" отримав 2 роки ув'язнення

НОВИНИ 16.11.2023 Коментарі 0

57-річного львів'янина засудили до двох років позбавлення волі за російську пропаганду, дискредитацію Збройних Сил України та погрози убивства.

Шанувальник кремля і радянського союзу, за матеріалами Служби безпеки України, підтримував агресію російської федерації та підтримував злочинні дії окупанта.

"Результати судово-лінгвістичної експертизи підтвердили, що чоловік умисно та цілеспрямовано здійснював російську пропаганду, а також дискредитував Збройні сили України", - йдеться у повідомленні пресслужби Управління СБУ у Львівській області, опублікованому на сторінці у FB.

Зафіксовано також випадок погрози: "ватник" обіцяв розправитися зі своїм проукраїнським знайомим. 
На запитання до прихильника рф, чи готовий він стріляти в опонента під час зустрічі, той відповів: «Я клятву давал совєтскому союзу і служить буду совєтскому союзу. Поетому, я тєбє уже сказал, даже не сомнєвайся».

Львів'янин відбуватиме покарання згідно ч.1 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників). 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: