Третя штурмова оголосила терміновий збір!

НОВИНИ 16.02.2024 Коментарі 0

Львівський обласний центр благодійного фонду SUPPORT III ASSAULT BRIGADE оголосив терміновий збір на суму 10 мільйонів гривень для воїнів 3-ої окремої штурмової бригади.

"Уся країна знає, в яких надскладних умовах наразі йдуть бойові дії на Авдіївському напрямку. Бійці 3-ої окремої штурмової роблять неможливе, і наше завдання – забезпечити їх усім необхідним. За сталевим фронтом повинен стояти надійний тил!" - йдеться у повідомленні.

За благочинні кошти "закриють" нагальні потреби бійців, які зараз воюють в Авдіївці, – у дронах, засобах РЕБ, хімічного захисту, транспорту, медикаментів тощо.

Офіційна Монобанка штабного осередку фонду:

👉🏻https://send.monobank.ua/jar/6mozJgMj9b

Номер карти Банки:

5375 4112 1365 8490

PayPal для міжнародних переказів:

[email protected]

За оперативною інформацією з Авдіївки: яку пресслужба 3-ої штурмової поширила у ТГ-каналі, проти сил Третьої окремої штурмової бригади на ділянці фронту в Авдіївці веде наступ не менше 15 тисяч особового складу російської армії. 

"Нашою бригадою завдано критичних уражень 74-ій та 114-ій окремим мотострілецьким бригадам зс рф. Обидва ворожі підрозділи – фактично "стерті". 

Попередньо реальна кількість втрат оцінюється в 4200 "200-ми" і "300-ми" противника.

Вагомих втрат наразі зазнає і 30-та омсбр зс рф. Точаться бої проти 35-ої та 55-ої омсбр 41-ї армії, й проти 21-ої та 15-ої омсбр 2-ої армії. 

За наявними даними Третьої штурмової, сили противника на нашій ділянці фронту наступні: 35-та; 55-та й 74-та окремі мотострілецькі бригади зі складу 41-ої загальновійськової армії.
Також: 15-та, 21-ша й 30-та окремі мотострілецькі бригади зі складу 2-ої загальновійськової армії. 
Проти українських сил зокрема воює 114-та окрема мотострілецька бригада — колишній 11-ий окремий мотострілецький полк так званої «ДНР». 

Окремі задачі виконує особовий склад ГРУ, що здійснює нічні штурми із застосуванням засобів нічного бачення, проводить диверсії, а також коригує удари авіації й артилерії.

Попри те, що окупанти зазнають непропорційних втрат, ситуація в Авдіївці залишається надзвичайно тяжкою", - сказано у повідомлені.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: