Трамп уже віддає шмат України ліліпутіну

НОВИНИ 30.06.2023 Коментарі 0

Екс-президент США Дональд Трамп в інтерв’ю Reuters не виключив, що українській владі, можливо, доведеться поступитися частиною території на користь московії, аби зупинити війну, яка почалася із вторгнення російських військ в Україну 16 місяців тому.

За словами 45-го президента Сполучених Штатів, зараз ліліпутін «трохи ослаблений» через спробу заколоту ПВК Вагнера. І настав час, коли США мають стати посередником у переговорах між московією та Україною про мир. «Я хочу, щоби люди перестали помирати на цій безглуздій війні», - заявив Трамп.

За його словами, владі України, можливо, доведеться поступитися рашистам частиною території, щоб зупинити війну. При цьому Трамп підкреслив, що українці, які захищають свою землю, «заслуговують на велику похвалу».

  • Я думаю, що вони (українці) мають право залишити собі більшу частину того, що вони заробили, і я думаю, що Росія також погодиться на це. Потрібен правильний посередник чи переговорник, а в нас його зараз немає. Я думаю, найголовніше, що США мають зробити зараз – це встановити мир, зібрати Росію та Україну разом та укласти мир. Настав час зробити це, - фантазує 77-річний кандидат на друге пришестя у Білий дім.

Видається, тут два варіанти: або старого наздогнала деменція, і він забув, хто на кого і для чого напав, або цей знаний популіст свідомо вирішив зманіпулювати причинно-наслідковими зв’язками. Звісно, якби йому вдалося організувати мирні перемовини між москвою і Києвом, це додало б йому чимало балів у президентських перегонах. Але для України такий вислід мав би нереально високу ціну.

Українська влада вважає головною умовою для завершення війни  виведення рашистських військ з нашої території. США на офіційному рівні виступають за виведення російських військ із «української суверенної території». Влада московії раніше заявила, що для досягнення миру українська влада має визнати «нові територіальні реалії», тобто анексію частини територій України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: