Тихановська домовилася із президенткою Молдови Санду  

НОВИНИ 01.06.2022 Коментарі 0

Найближчим часом представники білоруських демократичних сил вирушать до Молдови для вирішення поточних питань, що назріли. Про це домовилася Світлана Тихановська - фактична переможниця президентських виборів 2020 року в Білорусі, під час робочої зустрічі із президенткою Молдови Майєю Санду.

Лідерки обох країн зустрічалися у нідерландському Роттердамі. Як повідомляє телеграм-канал Світлани Тихановської, однією із головних тем під час на зустрічі була війна в Україні, в якій режим лукашенка бере участь на боці країни-агресорки росії.

Це перша аудієнція Тихановської та Санду – до того представник білоруських демократичних сил з питань парламентської співпраці Анатолій Лебедько вже проводив перемовини з депутатами про створення групи друзів Білорусі у парламенті Молдови.

Як зазначає прес-служба Світлани Тихановської, Молдова важлива для білорусів з огляду на декілька аспектів. Зокрема, у цю країну через війну в Україні перебралася частина білоруських компаній. Також у Молдову переїхало багато білорусів.

Світлана Тихановська подякувала президентці Молдови за підтримку білорусів, а Майя Санду висловила підтримку білоруському демократичному руху.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: