Своє безсилля на Курщині кремль намагається компенсувати ІПСО

НОВИНИ 12.08.2024 Коментарі 0

Служба безпеки України фіксує спроби російських спецслужб використати ситуацію в Курській області росфедерації для безпідставних звинувачень українських захисників у вчиненні воєнних злочинів. У кремлі дали вказівку створювати та поширювати різноманітні фейки й інформаційні вкиди, які не мають нічого спільного з реальністю.

Відповідну заяву опублікувала пресслужба СБУ. 

"Інформаційно-психологічні спецоперації ворога повʼязані насамперед із неможливістю ефективно протидіяти наступальним діям ЗСУ. За даними СБУ, найближчим часом російські спецслужби можуть вдатися до інсценування злочинів, зокрема щодо цивільного населення Курської області, щоби потім звинуватити в їх скоєнні українську сторону. СБУ попереджає, що такі спроби є марними, і не впливатимуть ні на наступальні дії ЗСУ, ні на думку міжнародних партнерів нашої держави. 

Адже Сили оборони України довели всьому світові, що чітко дотримуються правил та звичаїв ведення війни. Зокрема, як щодо поводження з військовополоненими рф, так і щодо цивільного населення.

Українські воїни неухильно наближають Перемогу України. І жодні ворожі ІПСО не стануть цьому на заваді", - йдеться у тексті заяви.

Додамо, що в понеділок, 12 серпня, путін перебив губернатора Курської області алєксєя смірнова, коли той заговорив про захоплення 28 населених пунктів (за деякими даними їх уже 44) і просування ЗСУ углиб рф на 12 кілометрів шириною фронту 40 кілометрів. Кремлівський царьок нагадав губернатору, що про глибину та ширину докладе "ваєннає вєдамства".

Також сьогодні під час засідання Ставки у Києві головком Олександр Сирський доповів по відеозв'язку, що під контролем ЗСУ вже приблизно 1 тисяча квадратних кілометрів на Курщині.

Доповідь головкома Сирського під час Ставки (скріншот відео)

Окрім того Президент України у 24-річницю потоплення підводного човна "Курськ" провів паралелі з подіями у Курській області, назвавши їх катастрофою путінської війни. 

На головному фото з ТГ-каналу YIGAL LEVIN українські воїни на Курській землі

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: