Створено інтерактивну карту з трупами російських солдафонів

НОВИНИ 26.05.2022 Коментарі 0

У Мережі стає популярною інтерактивна карта на базі Google Maps. Її цінність і цікавість у тому, що можна знайти підтверджену інформацію про вбитих на території України рашистських загарбників.

Якщо «клікнути» на значок із черепком, то карта видасть інформацію про загиблого, фото та посилання на доказ смерті рашистського орка.

Доказова база карти зібрана з повідомлень у медіа та соціальних мереж на основі інформації з Телеграм-каналу «Горюшко».

Значки-черепки розставлені по населених пунктах, де народилися або жили солдати. Значки-черепки червоного кольору позначають мертвих офіцерів.

Цікаво, що на карті можна знайти і місця, де розташоване майно головних політиків та пропагандистів росії. Натиснувши на значок у вигляді будиночка, можна ознайомитися з нерухомістю того чи іншого корумпованого кремлівського посіпаки.

Неідентифікованих трупів російських солдафонів автори інтерактивної карти позначають мітками, які ставлять біля вілл чи будинків таких політиків. До прикладу, біля палацу кремлівського карлика путіна  є «черепки», що свідчать про невідоме походження трупів за місцем проживання чи народження.

За інформацією телеграм-каналу «Утро февраля», російська влада засекретила інформацію про загиблих, щоби не шокувати навіть zаzомбоване суспільство. Також офіційна москва хоче «приховати бездарність і провали командування, яке не шкодує життю солдатів».

Востаннє міноборони росії звітувало про втрати 25-го березня. Тоді повідомили про загибель 1 351-го військовослужбовця і 3 825 поранених.

Пізніше речник путіна дмітрій пєсков сказав, що втрати росії у війні проти України є значними. Попри приховування інформації, на росії усе ж можна порівняти масштаби втрат. Так, за офіційними даними в Іркутській області кількість загиблих уже перевищує цифри часів «афганської» війни, що тривала 10 років.

Згідно з повідомленням Генерального штабу Збройних сил України на своїй сторінці у FB, загальні бойові втрати росії з 24-го лютого до 25-го травня 2022 року орієнтовно становлять 29 450 осіб.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: