Співпраця бізнесу і Львівської міської ради – позитивний досвід  

Економіка 17.06.2024 Коментарі 0

Будівельна компанія «ЗАТ ІРОКС» черговий раз висловлює вдячність Львівській міській раді за сприяння у справі подолання проблем, котрі виникають під час ралізації інвестиційних проєктів. Цього разу йдеться про житловий комплекс на вулиці Антонича. Також компанія розповідає про свої доброчинні акції.   

"У 1988 році   рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради народних депутатів № 63 (від 18.02.1988 р.) Автогаржному кооперативу №15 Галицького району Львова було відведено земельну ділянку в комунальній зоні масиву «Сихів» площею 1,7 га для будівництва 2-х 5-ти поверхових гаражів - стоянок на 1260 - 1300 автомобілів.

8 серпня 1990 року  головне управлінням архітектури і містобудування виконавчого комітету Львівської міської ради погодило  робочий проект багатоповерхової автостоянки для АГК №15.

24 лютого 2006 року згідно з рішення Виконавчого комітету Львівської міської ради АГК №15 Галицького району Львова надано право на будівництво на цій земельній ділянці також і об'єктів житлової нерухомості.

На виконання вищезазначеного рішення АГК № 15 Галицького району Львова  були розробив і отримав відповідні дозвільні документи (дозвіл на виконання будівельних робіт), технічні умови на інженерне забезпечення об'єктів нерухомості (електропостачання, водопостачання, газопостачання).

У 2015 році замовник будівництва АГК №15 Галицького району  Львова  отримав від департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівської області декларації (про готовність об’єкта до експлуатації) щодо об’єктів: «Будівництво житлового кварталу по вул. Майданній у м. Львові – багатоквартирних житлових будинків із вбудованими приміщеннями на вулиці Антонича-Майданна, а саме:

- декларацію про готовність об’єкта до експлуатації від 25.09.2015 р.  ЛВ№ 143152652230 – «Будівництво житлового кварталу по вул. Майданній у м. Львові - багатоповерхових житлових будинків із вбудованими приміщеннями на вулиці Антонича - Майданна корпус №2, корпус №3, корпус №7, корпус №8 за г. п. (друга черга корпус №2 вул. Антонича, 5)»;

- декларація про готовність об’єкта до експлуатації від 25.09.2015р.  ЛВ№ 143152642132 – «Будівництво житлового кварталу по вул. Майданній у м. Львові - багатоповерхових житлових будинків із вбудованими приміщеннями на вулиці Антонича - Майданна корпус № 2, корпус №3, корпус №7 корпус № 8 за г. п.(третя черга корпус №3 вул. Антонича, 5)»;

- декларація про готовність об`єкта до експлуатації від 23.09.2015 р.  ЛВ№ 143152742164 – «Будівництво багатоповерхових житлових будинків із вбудованими приміщеннями на вулиці Антонича - Майданна у м. Львові  корпус № 4, корпус №5, корпус №6  за г. п. (четверта черга корпус№4 вул. Антонича, 5 )»;

- декларація про готовність об’єкта до експлуатації від 25.09.2015р.  ЛВ№ 143152681978 – «Будівництво житлового кварталу по вул. Майданній у м. Львові - багатоповерхових житлових будинків із вбудованими приміщеннями на вулиці Антонича - Майданна корпус № 2, корпус №3, корпус №7 корпус № 8 за г. п. (перша черга корпус №7, корпус № 8 вул. Антонича, 5)».

За сприяння Львівської міської ради «Львівобленерго» видало затверджені технічні умови стандартного приєднання до електричних умов житлового тарифу на електроенергію Автогаржному кооперативу № 15 Галицького району м. Львова на об’єкті будівництва: багатоквартирний житловий будинок вул. Антонича 3, 5, 5-а, частково 5-б  у м. Львові. 

Також на цей час завдяки спільній співпраці з Львівською міською радою, ведуться перемовини з «Львівобленерго» щодо приєднання до житлового тарифу на електроенергію решти  житлових  будинків на Антонича 5-б у м. Львові,  які здані в експлуатацію.  

Окремої подяки заслуговує той факт, що за сприяння Львівської міської ради  розпорядженням Сихівської районної адміністрації Львівської міської ради № 439 від 25.09.2013 р. «Про присвоєння поштових номерів 3, 5 на вул. В. І. Антонича» та розпорядженням № 528 від 07.09.2017 «Про присвоєння поштових адрес 5 «а», 5 «б» житловим будинкам на вул. Б.-І. Антонича» об'єктам нерухомості на вул. Антонича, у  м.  Львові присвоєні відповідні поштові номери.

Наостанок  хочемо зазначити, що у 2020 році у АГК № 15 Галицького району м. Львова для  управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради придбало квартиру для  забезпечення житлом  дітей-сиріт.

Також додамо, що своєю чергою забудовник – компанія «ІРОКС», дбаючи про соціальну місію бізнесу, передала Центру дитячої та юнацької творчості
Залізничного району м. Львова сучасну пневматичну зброю -  автомат і пістолет.   
​Річ у тому,​​​​​ при цьому закладі діє єдиний у Львові позашкільний Центр військово-патріотичного виховання «Звитяга» де, серед іншого, дітей навчають стріляти з пневматичної зброї. Зокрема, завідувач відділення  Роман Вороняк зазначив, що йдеться про натівські взірці зброї: «Ми повинні навчати наших дітей навичкам стрільби, використовуючи сучасну зброю. З цього погляду подарунок «ІРОКСа» для нас є дуже цінним, адже наш арсенал пневматичної зброї, який ми мали дотепер,   складався із трохи застарілих одиниць зброї».          

Зазначимо, що, окрім навчання стрільбі із пневматичної зброї, у Центрі військово-патріотичного виховання «Звитяга» представлені такі напрямки, як-от, «Самозахист», «Домедична підготовка», а також діє гурток кінологів.  

Протягом місяця гуртки і секції «Звитяги» відвідує до 800 дітей".

АГК №5 Галицького району Львова, ОСББ  «Антонича 5А», ОСББ  «Антонича 5Б», «ЗАТ ІРОКС»

На фото директор і співзасновником компанії «ІРОКС" Ігор Микичак передає натівську зброю Центру "Звитяга"

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: