Спалах над Києвом пов’язаний з падінням чи то супутника, чи то метеорита - офіційно

НОВИНИ 20.04.2023 Коментарі 0

За попередньою інформацією, спалахи на Києвом, що були зафіксовані близько 22.30, пов’язані із падінням супутника/метеорита (уточнюється).

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

"На даний час загрози застосування противником засобів повітряного нападу на цьому напрямку немає.

Протиповітряна оборона в готовності!

А поки соцмережі потішаються мемами з літаючими тарілками, інтенсивна бойова робота Повітряних Сил по БпЛА "Shahed-136/131" триває на південно-східному напрямку у зоні відповідальності повітряного командування "Схід". Збито близько десяти "шахедів". Деталі про цей випадок та інше, пізніше!

Зберігайте спокій, залишайтесь в укритті в регіонах, де оголошено повітряну тривогу!

Прохання не використовувати офіційну символіку Повітряних Сил для створення мемів на радість ворогу!", - сказано у повідомленні.

Раніше Київська міська військова адміністрація повідомила, що спалах у небі над столицею, який кияни могли бачити ввечері 19 квітня, - це наслідок падіння на Землю космічного супутника NASA. Але Проте згодом в американці заперечили цю інформацію.

Водночас Головний центр спеціального контролю Державного космічного агентства України повідомив: "19 квітня 2023 року о 21:57 за київським часом інфразвуковими засобами ГЦСК на території України зареєстрована високоенергетична акустична подія. Розрахункове місце епіцентру вибуху знаходиться в Київській області. Подія ймовірно пов'язана із входом космічного тіла в щільні шари атмосфери, інформація уточнюється".

Тим часом соцмережі миттєво переповнились мемама на тему спалах над Києвом.

(Фото - Спалах у небі над Києвом, скриншот з відео Олесі Стратієнко, УП).

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: