Скрєпи на колесах

НОВИНИ 19.08.2022 Коментарі 0

Росіянських zольдатів у їхніх традиційних героїчних подвигах – убивствах, мародерствах, руйнуваннях, насильстві – готова духовно підтримувати і їхня церква рпц мп. При чому готова в буквальному сенсі надавати духовні послуги з коліс.

Для цього рашистські політруки планують створити експериментальні мобільні польові храми, повідомляє «Медуза». Відповідне технічне завдання військові передали конструкторському бюро «Мобільні комплекси та системи».

Бюро повинно створити зразок мобільного храму на базі автомобіля УАЗ «Патріот», а також зразок польового храму на базі армійського намету.

Позашляховики моделі «Патріот» завод випускає із 2005 року. Авто призначене для перевезення 5 осіб, включно з водієм.

Можливо, у процесі редизайну під модель «Піп-патріот» задні двері у баґажному відсіку доведеться замінити на подвійні дверцята, які би розкривались у різні боки.

До слова, експериментальну православну церкву типу «Камаз» випробовували майже 10 років тому, призначена вона була для потреб  повітряно-десантних військ. Тоді рашавояки хвалились, що їхня розробка «оснащена усіма церковними ґаджетами, а також модулем життєзабезпечення, автономним генератором і комплектом мультимедійного обладнання». Бракує ще невеличкого свічного заводика…

Церкви на колесах, мобільні крематорії – цей кочовий спосіб життя наклав свій відбиток і ще раз засвідчив, що корені у роzzіян усе ж навряд чи слов’янські.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: