Сергій Наєв розповів про інциденти на північному кордоні у липні

НОВИНИ 03.08.2023 Коментарі 0

Протягом липня 2023 року в смузі відповідальності північного оперативно-стратегічного угруповання військ виявлено й упереджено чотири спроби проникнення на територію України диверсійних розвідувальних груп ворога.  

Події відбувалися на ділянці російсько-українського кордону в межах Чернігівської та Сумської областей. Про це у своєму ТГ-каналі повідомив у четвер, 3 серпня, командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Випадки фіксували в темну пору доби, проте українські прикордонники вчасно виявляли ворожі групи та відкривали вогонь на ураження за підтримки підрозділів Сил територіальної оборони, Сил спеціальних операцій, мінометних розрахунків, протидиверсійних  резервів та спецпризначенців Центру спеціальних операцій «Альфа». 

Сергій Наєв також доповнив, що на Північному напрямку тривають роботи з удосконалення системи відеоспостереження, мінування можливих шляхів перетину кордону керованими протипіхотними мінами, а також облаштування мінованих непрохідних лісових завалів. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: